Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lokalinformation

Högskolan för scen och musik finns i huset Artisten alldeles bakom Götaplatsen (gå till Adresser för utförligare beskrivning).
Huset har en mycket öppen planlösning för att kunna ta emot allmänheten vid alla de konserter och föreställningar som ges.
Förutom en stor välutrustad konsertsal finns också ensemblesal, kör-och orgelsal, teaterstudior, musikstudior och föreläsningssalar.

Lokaluthyrning

I Artisten kan man arrangera festivaler och konferenser, inte bara inom musik- och teaterområdena, utan också för företag och organisationer inom andra branscher.
Vi tar varje vecka emot hyresgäster som väljer att förlägga allt ifrån ett sammanträde till en hel veckokonferens i Artisten.

Kaféet i Artisten

Öppet alla vardagar från kl 9 till 18. Kaféet serverar lunch samt smörgåsar, bullar, glass mm. På helgerna är det stängt men öppnar i samband med konserter och föreställningar.

Kontaktinformation

Kjell Thorbjörnson

Husintendent,

Telefon:
031-786 4019

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2015-04-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hsm.gu.se/kontakt/lokalinformation/
Utskriftsdatum: 2018-02-25