Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lokalinformation

Högskolan för scen och musik finns i huset Artisten alldeles bakom Götaplatsen (gå till Adresser för utförligare beskrivning).
Huset har en mycket öppen planlösning för att kunna ta emot allmänheten vid alla de konserter och föreställningar som ges.
Förutom en stor välutrustad konsertsal finns också ensemblesal, kör-och orgelsal, teaterstudior, musikstudior och föreläsningssalar.

Tillgänglighetsinformation

Konsert- och teaterlokalerna i Artisten är alla belägna på entréplan och lätt tillgängliga för besökare med rullstol eller rullator. Övriga våningsplan kan nås med hiss. Sjöströmsalen är utrustad med hörselslinga (s.k. C-slinga). I entréhallen finns två toaletter för besökare med funktionsvariationer. Alla våra toaletter är könsneutrala. För fordon med tillstånd för rörelsehindrade finns parkering omedelbart utanför huvudentrén. För besökare med rullstolar och barnvagnar finns en ingång med elektronisk öppning till vänster om huvudentréns snurrdörr. 

Lokaluthyrning

I Artisten kan man arrangera festivaler och konferenser, inte bara inom musik- och teaterområdena, utan också för företag och organisationer inom andra branscher.
Vi tar varje vecka emot hyresgäster som väljer att förlägga allt ifrån ett sammanträde till en hel veckokonferens i Artisten.

Kaféet i Artisten

Cafe Artisten är öppet dagtid under terminerna och i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck.

Kontaktinformation

Sebastian Jannesson

Samordnare,

Telefon:
031-786 40 12

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-06-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?