Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nätverk och samverkan

Foto: Natalie Greppi

Dramaforskning i Sverige
Drama- och teaterforsningsnätverk i Sverige där aktuell och pågående forskning i relation till undervisning presenteras och diskuteras på konferensen DiS, Dramaforskning i Sverige varje år.

EAS – European association for music in schools
eas-music.org

ISME – International Society for Music Education
www.isme.org

NEÄL – Nätverket Estetiska Ämnen i Lärarutbildningen
Nätverket riktar sig till institutioner och individer som arbetar med eller har ett intresse för estetiska ämnen och lärprocesser i lärarutbildningar eller andra pedagogiska utbildningar. Det startade 2016 och arrangerar en konferens årligen.
www.neäl.se

NIFTI – Network for Intersectional Feminist Transdisciplinary Inquiry
Detta nätverk upprättas under våren 2019 i syfte att samla forskare från Konstnärliga fakulteten – samt att främja ny forskning inom fakulteten – i skrivarretreats, skrivarworkshops för stipendiater och symposier i form av tankesmedjor där man kan dela med sig av pågående arbeten.

NKFM – Nationellt Nätverk för Konstnärlig Forskning i Musik
Centralt för nätverket är återkommande möten där den musikaliska konstnärliga praktiken och anslutande forskningsfrågor står i centrum. Nätverksmötena centreras kring konstnärligt utforskande musikaliska presentationer samt workshops, konserter och installationer.

NNMPF – Nordiskt nätverk för musikpedagogisk forskning (Nordic Network of Research in Music Education)
www.nnmpf.org

NOFOD – Nordic forum for dance research
www.nofod.org

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-11-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?