Kammarkören söker nya sångare

Tag chansen att sjunga med Kammarkören vid Högskolan för scen och musik under ledning av professor Jan Yngwe. Upplev glädjen med nya musikaliska utmaningar! I höst spännande repertoar under rubriken ”Kammarkören flyger högt”
och under våren 2019 planeras bl a utlandsturné till Verona, Italien. Kören repeterar torsdagar 15-17 på Artisten.

Audition 3-5 september på Artisten genom personlig överenskommelse om provtid, ca 10 min per sökande.

Förbered 2 sånger att sjunga a cappella, helst av olika karaktär. Ditt omfång och notläsningsförmåga provas också.

För anmälan kontakta Kajsa Lindvall på mailadress: guslindvka@student.gu.se

Bra att veta om Kammarkören

Kammarkören är öppen för alla att söka men antalet platser är av naturliga skäl begränsat.

Kammarkören vid Högskolan för scen och musik är en fristående kurs och kräver grundläggande behörighet som förkunskapskrav. Mer information hittar du på Fristående kurser.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-08-31