Kammarkören söker nya sångare

Tag chansen att sjunga med Kammarkören vid Högskolan för scen och musik under ledning av professor Jan Yngwe. Upplev glädjen med nya musikaliska utmaningar! Kören repeterar torsdagar kl 16.30–18.30 i Artisten.

Audition sker på onsdag 4 september kl 13–18 på Högskolan för scen och musik genom personlig överenskommelse om provtid, ca 10 min per sökande. Anmälan skickas till jan.yngwe@hsm.gu.se och gunnopalmquist@hotmail.com.

Förbered 2 sånger att sjunga a cappella, helst av olika karaktär. Ditt omfång och notläsningsförmåga provas också.

Bra att veta om Kammarkören

Kammarkören är öppen för alla att söka men antalet platser är av naturliga skäl begränsat.

Kammarkören vid Högskolan för scen och musik är en fristående kurs och kräver grundläggande behörighet som förkunskapskrav. Mer information hittar du på Fristående kurser.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-09-02