Kammarkören söker nya sångare

Upplev glädjen med nya musikaliska utmaningar! Ta chansen att sjunga tillsammans med Kammarkören vid Högskolan för scen och musik under ledning av professor Jan Yngwe.

Provsjungning för Kammarkören 1, vårterminen 2018, äger rum under vecka 3. Anmälan skickas till jan.yngwe@hsm.gu.se där du berättar om dina sång/körerfarenheter samt vilken stämma du sjunger. Kallelse till sångprov skickas per mail till de sökande som blir aktuella för provsjungning.

Kammarkören är öppen för alla att söka men antalet platser är av naturliga skäl begränsat.

Kammarkören vid Högskolan för scen och musik är en fristående kurs och kräver grundläggande behörighet som förkunskapskrav. Mer information hittar du på Fristående kurser.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-12-20