Doktorandanställningar vid Högskolan för scen och musik utlyses

Nyhet: 2019-12-16

Högskolan för scen och musik utlyser två doktorandanställningar i musikpedagogik med studiestart 2020-09-01. Ansökan ska vara inlämnad senast 2020-03-02. Till annonsen för doktorand i musikpedagogik.

Dessutom utlyses en doktorandanställning i estetiska uttrycksformer med inriktning mot utbildningsvetenskap med studiestart 2020-09-01. Den utlyses inom forskarskolan vid Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforskning vid Göteborgs universitet och med placering vid Högskolan för scen och musik. Ansökan ska vara inlämnad senast 2020-03-02. Till annonsen för estetiska uttrycksformer med inriktning mot utbildningsvetenskap.

Dessutom ger Högskolan för scen och musik möjligheter att fram till 2020-03-02 lämna in en ansökan som samverkansdoktorand i något av forskarutbildningsämnena musikpedagogik, musikalisk gestaltning eller scenisk gestaltning. Som samverkansdoktorand har du en extern anställning hos en arbetsgivare som i avtal med Högskolan för scen och musik förbinder sig att stå för de fulla kostnaderna för en fyraårig forskarutbildning. Det finns också stipendiefonder som erbjuder sådana möjligheter. Om du har sådana planer, rekommenderar vid dig att ta direktkontakt med forskarutbildningen vid Högskolan för scen och musik, anders.carlsson@hsm.gu.se.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-10-16