INSTÄLLT! Pierrot Lunaire

INSTÄLLT!
Arnold Schönberg skrev modern musikhistoria med sin Pierrot Lunaire från 1912, en atonal sångcykel baserad på dikter av Albert Giraud. Vi möter Pierrots olika skepnader; som kärlekstörstande, måndrucken, hämndlysten och blasfemisk, och slutligen på väg hem till Bergamo. Allt gestaltat genom Schönbergs kongeniala instrumentation.
Musiken framförs av studenter från utbildningarna i klassisk musik samt läraren Mikael Kjellgren. Sprechgesang: Anna Ström Josefsen.

Datum: 2020-04-01

Kategorier: Musik

Avgift: Fri entré, ej biljetter

Information om våra evenemang och Coronaviruset

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!
Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter.

Priserna är inklusive hanteringsavgift. Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften och moms.

• 60 kr: 51,17 kr återbetalas
  • 100 kr: 88,39 kr återbetalas
  • 150 kr: 134,90 kr återbetalas

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + skagenmacka för 110 kr.

Program våren 2020

Föreställningar, konserter, utbildningar, forskning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2020-03-13