Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forum för scenkonst: Scenkonstkritik - vad, för vem och varför?

Föreläsning

Hur kan scenkonstkritiken utvecklas för att bli än mer relevant? Vilket ansvar har kritikern för problematisering och fördjupning när utrymmet på kultursidorna krymper? Och hur förhåller sig traditionella media till sociala mediers höga tonläge?

Detta tillfälle har fokus på musikdramatik, I panelen Martin Nyström, Johanna Paulsson och Magnus Haglund
Moderator: Staffan Rydén

I samarbete med Kulturakademin.
Nästa forum: 16 mars.

Fri entré, men boka biljett via kulturakademin.com

Datum: 2020-02-17

Tid: 18:00 - 20:00

Kategorier: Opera, Musikal, Teater, Media/Journalistik

Arrangör: Högskolan för scen och musik och Kulturakademin

Plats: Artisten, Fågelsången 1

Evenemangslänk: Läs mer om Forum för scenkonst: Scenkonstkritik - vad, för vem och varför?

Avgift: fri entré men boka biljett via Kulturakademin.com

Kontaktperson: evenemang@hsm.gu.se

Biljettkategorier

60 kr: De flesta evenemang

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + skagenmacka för 110 kr.

Mer information om Café Artisten.

Evenemangsbrev

Få en aktuell sammanställning av våra evenemang direkt till din e-post en gång i månaden.




Program våren 2020

Föreställningar, konserter, utbildningar, forskning. Läs och ladda ner programmet.

Kontaktinformation

Kommunikationsavdelningen

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?