Spaces - med konsten som medspelare

Välkommen på en konsert med studenter från utbildningen i improvisationsmusik från Högskolan för scen och musik under ledning av Anders Hagberg. Musiken kommer att framföras i olika rum på Göteborgs konstmuseum. Upplevelsen utgår ifrån hur levande musik, rum och konst samspelar och hur de påverkar och förstärker varandra.

Musiker från ensemblekursen har fått i uppdrag att göra det fysiska rummet till en medspelare. De kommer också att musicera i olika mindre konstellationer som duo och trio och utifrån mer ovanliga instrumentkombinationer.

Konserten är en del i Hagbergs utforskande av rummets betydelse vid det musikaliska framförandet.

Mer info på Göteborgs konstmuseums sida.

Datum: 2019-10-16

Kategorier: Musik

Plats: Göteborgas konstmuseum

Avgift: Entréavgift till muséet

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + skagenmacka för 110 kr.

Program våren 2020

Föreställningar, konserter, utbildningar, forskning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04