2 X Strauss - Richard & Johann

Richard Strauss: Utdrag ur Rosenkavaljeren
University of Gothenburg Symphony Orchestra
Dirigent: Henrik Schaefer
Solister: Studenter från masterprogrammet i opera

Höstens operaproduktion är en konsert bestående av både opera och operett. Före paus får vi höra utdrag ur operetten Läderlappen av Johann Strauss och efter paus blir det utdrag ur operan Rosenkavaljeren av Richard Strauss.

Konserten ges även den 13 december kl 18.

Datum: 2019-12-12

Kategorier: Musik, Opera

Sjöströmsalen A301

Avgift: 150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer och barn till 12 år)

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04