INSTÄLLT: Musikteater för stor och liten

Föreställning

OBS INSTÄLLT: Studenter från kursen Musikteater för barn och unga bjuder in till en föreställning för alla åldrar, som de skapat tillsammans under hösten. Vi lovar spänning, skratt och allvar. Barn från 7 år i vuxens sällskap.

Datum: 2019-11-29

Kategorier: Teater

Schildknechtteatern D301

Avgift: Fri entré

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04