Forum för scenkonst: Immersiv scenkonst - vad är det?

Seminarium

I höstens Forum för scenkonst undersöker vi den immersiva scenkonsten - en genre som befinner sig i gränssnittet mellan teater och performance, föreställning och utställning, och där publiken är interagerande. Med hjälp av bild- och filmklipp möts skådespelare, operasångare, forskare och andra experter i ett samtal om en omslutande och engagerande form av scenkonst. I samarbete med Kulturakademin.

I panelen: Hedvig Jalhed, doktorand, aktiv med live action-opera; Jimmy Meurling, regissör och koreograf, Satans demokrati-trilogin; Inga Gerner Nielsen, performancekonstnär. Moderator: Catharina Bergil, enhetschef för scenutbildningarna vid Högskolan för scen och musik.

Datum: 2019-10-07

Kategorier: Teater

Lindgrensalen A302

Avgift: Fri entré, biljetter via www.kulturakademin.com

Information om våra evenemang och Coronaviruset

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!
Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter.

Priserna är inklusive hanteringsavgift. Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften och moms.

• 60 kr: 51,17 kr återbetalas
  • 100 kr: 88,39 kr återbetalas
  • 150 kr: 134,90 kr återbetalas

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + skagenmacka för 110 kr.

Program våren 2020

Föreställningar, konserter, utbildningar, forskning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2020-03-13