Helt sceniskt verk

Föreställning

Vad håller skådespelarna på med när dom repeterar? Under en åtta veckor lång kurs kommer skådespelartvåorna att undersöka detta tillsammmans med skådespelaren och regissören Johan Gry från Göteborgs Stadsteater. Resultatet redovisas dels som en föreställning, dels som publiksamtal om "konsten att repetera".

Datum: 2019-03-16

Kategorier: Teater

Schildknechtteatern D301

Avgift: 60 kr

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program våren 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04