Lindblad electronic music meet

Workshop, Konsert, Föreställning

Framträdanden, showcase och workshop med elektroniska instrument i fokus. Ta med dina instrument för att spela tillsammans och visa upp, som på ett klassiskt "modular meet". Alla sorters elektroniska musiker är välkomna, högtalare finns till låns. Samarbete med avd. för interaktionsdesign vid GU/Chalmers, Institutionen för data- och informationsteknik.

Datum: 2019-02-27

Kategorier: Musik

Lindgrensalen, A302

Avgift: Fri entré, ej biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program våren 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04