Julstad - Installation på Högskolan för scen och musik

Aktivitet

Andra årets musik- och ljudproduktionsstudenter fick denna höst i uppdrag att skapa en interaktiv audiovisuell installation för Julstaden Göteborg som Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet deltar i.

I arbetet inom projektet har de haft som konstnärligt fokus att uppmärksamma julens olika sidor och baksidor.

Att vara hemlös
"Ibland känns det bara som att jag inte hör hemma här i denna värld. Jag har inget hem jag alltid kan stanna i, jag måste alltid flytta. Ibland känns det som att jag har det så komplicerat jämfört med alla andra. När jag ser ut i världen med mina egna ögon ser allt mörkt ut. När jag ser alla andra ser allt ljust ut. Ibland känns det som att ingen vet vem jag är, ingen bryr sig om mig, ingen ser mig och att ingen vet att jag finns. Jag är alltid ensam. Har jag ens en plats i denna värld?"

Flicka, 13 år

Invigningen av installationen sker den 29:e november i skolans huvudentré och den kommer finnas att ta del av fram till och med den 6:e januari.

Välkomna!

Datum & tid: 2018-11-29 kl 09:00 till 2019-01-06 kl 19:00

Kategorier: Konst

Avgift: Fri entré, ej biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13