Musik till lunch: Fransk kammarkonsert

Musik av Maurice Ravel och Albert Roussel framförs av Martine Taalesen, Tanne Harder, Orlaith McHugh, Manon Briau och Julie Peat.

Program:
Maurice Ravel: Sonatine en Trio in F-sharp Minor for Flute, Viola & Harp (1. Modéré 2: Mouvement de menuet)
Albert Roussel: Sérénade Op 30 for Flute, Harp, Violin, Viola & Cello (1. Allegro 2. Andante 3. Presto)

Medverkande:
Martine Taalesen - flöjt
Tanne Harder - harpa
Orlaith McHugh - violin
Manon Briau - viola
Julie Peat - cello

Datum: 2018-12-12

Kategorier: Musik

Bergerstudion, A503

Avgift: Fri entré, ej biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13