Julshow

Föreställning

Stor julshow med inslag från många olika utbildningar, som gemensamt skapar en magisk julstämning på Artisten. Allt från storslagna ensembleframföranden till intima soloprestationer.

Skaffa biljetter

Datum: 2018-12-13

Kategorier: Musik, Teater

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer och barn till 12 år)

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13