Sceniskt verk med musikalstudenterna

Föreställning

Möt musikaltvåorna i K+M+R+L - en talpjäs av Mattias Andersson, där studenterna får möjlighet att utveckla sitt skådespeleri på djupet. Regi av Victoria Brattström.

Drömsk diskbänksrealism och manisk förortsjargong. Sköra kärleksmöten och A-kassa. Komvux-kurser i tyska, mirakel på Systembolaget och hoppet om att möta guds ansikte på en charterresa. En explosiv berättelse om fyra unga människor i vår tid.

Möt musikaltvåorna i K+M+R+L ¿ en talpjäs av Mattias Andersson som berättar hur det kan kännas när livet inte blivit som man tänkt sig. Att vägvalen dit inte alltid varit ens egna. Men också om att försöka bryta sig loss från apatin och vilja förverkliga sina drömmar om hur livet ska se ut.

Pedagog: Victoria Brattström.

Ges även 14/12 kl 18.

Datum: 2018-12-13

Kategorier: Teater

Schildknechtteatern, D301

Avgift: Fri entré

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13