Dido and Aeneas

Föreställning

Operastudenterna samarbetar med masterutbildningen i orkesterspel, kompositionsprogrammet och världsmusikstudenterna i en unik ny version av Henry Purcells 1600-talsopera. Purcells musik ramas in av nykomponerade delar skapade av skolans kompositionsstudenter och en av landets stora tonsättare av nutida vokalmusik: Paula af Malmborg Ward. Regi: William Relton. Dirigent: Henrik Schaefer. Musikaliskt ansvarig: Monica Danielson. Språk: Engelska.

Skaffa biljetter

Datum: 2018-12-15

Kategorier: Opera

Jacobsonteatern A303

Avgift: 150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer och barn till 12 år)

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13