Världens ensemble

Nordiskt, karibiskt, musik från Balkan och Mellanöstern såväl som egenkomponerade blandformer: Studenter från världsmusikprogrammet spelar egen och andras musik i denna konsertserie som också är en delredovisning av höstens kurser.

Datum: 2018-12-07

Kategorier: Musik

Lindgrensalen, A302

Avgift: Fri entré

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13