Forum för scenkonst: Att sätta barnen och kameran i centrum

Debatt, Föreläsning

Vid två tillfällen under hösten utforskas barnkultur ur ett vuxen- och barnperspektiv. Vad är ett barn och vad är konst? Hur kan barnens delaktighet utveckla konsten?

Kvällens samtal tar sin utgångspunkt i Kulturskoleklivet, ett politiskt initiativ som ska ge fler tillgång till en inkluderande kulturskola i hela Sverige.

I panelen bl a Linda Sternö, lektor på Akademin Valand och initiativtagare till Barnfilmskolan.
Moderator: Camilla Sarner, projektledare Kulturskoleklivet, Konstnärliga fakulteten.

I samarbete med Kulturakademin.

Datum: 2018-10-01

Kategorier: Teater, Opera, Musikal

Lindgrensalen, A302

Avgift: Fri entré, ej biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04