Forum för scenkonst: Att sätta barnen och kameran i centrum

Föreläsning, Debatt

Vid två tillfällen under hösten utforskas barnkultur ur ett vuxen- och barnperspektiv. Vad är ett barn och vad är konst? Hur kan barnens delaktighet utveckla konsten?

Kvällens samtal tar sin utgångspunkt i Kulturskoleklivet, ett politiskt initiativ som ska ge fler tillgång till en inkluderande kulturskola i hela Sverige.

I panelen bl a Linda Sternö, lektor på Akademin Valand och initiativtagare till Barnfilmskolan.
Moderator: Camilla Sarner, projektledare Kulturskoleklivet, Konstnärliga fakulteten.

I samarbete med Kulturakademin.

Datum: 2018-10-01

Kategorier: Teater, Opera, Musikal

Lindgrensalen, A302

Avgift: Fri entré, ej biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv var du sitter. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04