Musikal från början

Föreställning

Studenterna från musikalprogrammet och musik- och ljudproduktionsprogrammet framför en musikal skapad av studenterna själva under fyra intensiva veckor tillsammans med regissören/pedagogen Michael Howell. Resultatet? I skrivande stund oklart, men kreativitet och fantasi garanteras.

Spelas även: 27/9 kl 12.15 & 18, 28/9 kl 18

Datum: 2018-09-26

Kategorier: Musikal

Jacobsonteatern, A303

Avgift: 60 kr

150/100 kr: (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Alla lunchevenemang, skolbiljetter

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13