Dream Orchestra: Till minne av Abreu

Dream Orchestra, orkestern för unga ensamkommande flyktingar i en minneskonsert för José Antonio Abreu, venezuelansk dirigent, pianist, ekonom, pedagog, aktivist, och politiker som gick bort i mars 2018 och som kanske är mest känd för för sitt arbete med det idag världsomspännande musikpedagogiska projektet El Sistema.

Abreu tilldelades Polarpriset 2009 och the Prince of Asturias Award for the Arts 2008.

Konserten är gratis men på plats kommer det samlas in medel via Swish till stöd för orkestern.

I arbetet med Dream Orchestra deltar flera volontärer från Högskolan för scen och musik.

Datum: 2018-06-15

Kategorier: Musik

Arrangör: Dream Orchestra och Högskolan för scen och musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: Fri entré

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13