Dream Orchestra: Till minne av Abreu

Dream Orchestra, orkestern för unga ensamkommande flyktingar i en minneskonsert för José Antonio Abreu, venezuelansk dirigent, pianist, ekonom, pedagog, aktivist, och politiker som gick bort i mars 2018 och som kanske är mest känd för för sitt arbete med det idag världsomspännande musikpedagogiska projektet El Sistema.

Abreu tilldelades Polarpriset 2009 och the Prince of Asturias Award for the Arts 2008.

Konserten är gratis men på plats kommer det samlas in medel via Swish till stöd för orkestern.

I arbetet med Dream Orchestra deltar flera volontärer från Högskolan för scen och musik.

Datum: 2018-06-15

Kategorier: Musik

Arrangör: Dream Orchestra och Högskolan för scen och musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: Fri entré

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13