NOCOM - Jakob Eri Myhre & Tore Ljökelsöy

Två studenter från masterprogrammet NoCom gör sina terminskonserter på jazzklubben Nefertiti. Detta är första kvällen på det nystartade samarbetet mellan improvisationsutbildningarna vid Högskolan för scen och musik och jazzklubben Nefertiti. Kvällens två musiker och kompositörer är Tore Ljøkelsøy - trummor och Jakob Eri Myhre - trumpet.

Datum: 2018-05-17

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik och Nefertiti

Plats: Nefertiti

Avgift: 100 sek, bokas via https://www.nefertiti.se

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13