NOCOM - Jakob Eri Myhre & Tore Ljökelsöy

Två studenter från masterprogrammet NoCom gör sina terminskonserter på jazzklubben Nefertiti. Detta är första kvällen på det nystartade samarbetet mellan improvisationsutbildningarna vid Högskolan för scen och musik och jazzklubben Nefertiti. Kvällens två musiker och kompositörer är Tore Ljøkelsøy - trummor och Jakob Eri Myhre - trumpet.

Datum: 2018-05-17

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik och Nefertiti

Plats: Nefertiti

Avgift: 100 sek, bokas via https://www.nefertiti.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13