Interaktiv konsert med Stephen Porter

Pianisten Stephen Porter håller en interaktiv konsert för musikerstudenterna på Högskolan för scen och musik, öppen för allmänheten. Musik av Debussy, Skafte, Liszt och List.

Datum: 2018-03-13

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: Fri entré, ej biljetter

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13