PARSE Dialogue - Art and Violence

Seminarium

Välkommen till PARSE Dialogue på temat Art and Violence, med Saidiya Hartman, professor på University of Columbia och M. NourbeSe Philip, kanadensisk poet, författare och jurist samt Ylva Habel, forskare på Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism, Uppsala univeristet. Seminariet är på engelska.

This PARSE Dialoge is a collaboration with the Research Shcool of Faculty of Fine, Applied and Performing Arts, University of Gothenburg, who have a Doctoral Symposium April 16-17, with the theme Art and Violence.

Coffee/tea and sandwiches will be served at 16.00.

This event is free and open to the public.

It is preceded by the Doctoral Symposium on Art and Violence, April 16-17. If you would like to attend the symposium, please contact anna.frisk@konst.gu.se.

Datum: 2018-04-18

Kategorier: Forskning, Konst

Plats: Akademin Valand, Vasagatan 50

Kontaktperson: Kristina Hagström-Ståhl

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13