SMASK: Delfinal (genrep)

SMASK, Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest, är en årlig musiktävling i schlageranda som arrangeras av landets sex musikhögskolor. Tävlingen är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen med den stora skillnaden att SMASK fortfarande har sin liveorkester kvar. Den lokala deltävlingen för Göteborg äger rum på Högskolan för scen och musik, där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen.

Datum: 2018-02-17

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 80/50 kr, barn under 16 år gratis

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13