SMASK: Delfinal (genrep)

SMASK, Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest, är en årlig musiktävling i schlageranda som arrangeras av landets sex musikhögskolor. Tävlingen är en humorfylld och kärleksfull parodi på Melodifestivalen med den stora skillnaden att SMASK fortfarande har sin liveorkester kvar. Den lokala deltävlingen för Göteborg äger rum på Högskolan för scen och musik, där två bidrag röstas vidare till den stora riksfinalen.

Datum: 2018-02-17

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 80/50 kr, barn under 16 år gratis

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13