Examenskonserter - helg 1

Under två helger i maj fylls huset till brädden med musikupplevelser, när ett 30-tal musikerstudenter avslutar och manifesterar sina studier inför publik. Ett schema över alla konserter kommer att publiceras här.

Datum & tid: 2018-05-18 kl 10:00 till 2018-05-20 kl 22:00

Kategorier: Musik

Avgift: Fri entré, inga biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13