Hel musikal: Relativitetsteorin

Föreställning

Musikalstudenterna i årskurs två i en musikal om unga människor som reflekterar över livet och vem man är i förhållande till andra. "Jag existerar endast om jag observeras" är ett påstående från en av dem. Eller som Albert Einstein uttryckte det: "Endast ett liv för andra är ett liv värt att leva".

Neil Bartrams och Brian Hills musikal Relativitetsteorin har skandinavisk premiär på Högskolan för scen och musik. Regi och koreografi: Nina Norblad och Malin Zaki. Musiken framförs av musikerstudenter under ledning av Daniel Lindén.

Ges även
27 april kl 18.00

Datum: 2018-04-27

Kategorier: Musikal

Schildknechtteatern, D301

Avgift: Fri entré, boka plats via Billetto.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13