Kammarmusik med lärarstudenter

Klassisk musik är en av inriktningarna på musiklärarprogrammet. Studenterna möts i mindre kammarensembler och spelar valda stycken ur den klassiska repertoaren. Konserten är en del av en ensemblekurs under ledning av lärarna Bernt Wilhelmsson och Thomas Rydfeldt.

Datum: 2018-03-15

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 40 kr, biljetter via www.billetto.se

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13