Orgelimprovisationskonsert

Intima klanger och sprudlande energi. Orgelstudenter på kandidat- och masternivå i en dialog mellan dåtid och nutid. I denna konsert används två orglar från olika epoker: Bjurumsorgeln från ca 1645 och den fransksymfoniska orgeln från 1998.

Datum: 2018-02-21

Kategorier: Musik

Avgift: 40 kr, biljetter via www.billetto.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13