Artistic Research in Opera and Related Fields - Possibilities and Perspectives

Konferens

Minikonferens om nya sätt att arbeta med opera. Konferensen tar sin utgångspunkt i doktoranden Hedvig Jalheds forskningsprojekt om live action-opera.

Föreställningen Den tilltalade följer samtalet, se nästa programpunkt i kalendariet. Med: Jaakko Nousiainen, Carl Unander-Scharin, Hans Davidsson, Hedvig Jalhed.

Datum: 2018-01-19

Kategorier: Opera

Lingsalen, A505

Avgift: Fri entré, ej biljetter

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13