Artistic Research in Opera and Related Fields - Possibilities and Perspectives

Konferens

Minikonferens om nya sätt att arbeta med opera. Konferensen tar sin utgångspunkt i doktoranden Hedvig Jalheds forskningsprojekt om live action-opera.

Föreställningen Den tilltalade följer samtalet, se nästa programpunkt i kalendariet. Med: Jaakko Nousiainen, Carl Unander-Scharin, Hans Davidsson, Hedvig Jalhed.

Datum: 2018-01-19

Kategorier: Opera

Lingsalen, A505

Avgift: Fri entré, ej biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Alla lunchevenemang, skolbiljetter

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13