Musik till lunch: Alternativ Lucia - ett lustspel

Efter tre månader fyllda av tätt samspel och härliga stunder gör nu denna kvartett sorti!

Det kommer att bjudas på fri improvisation i avstamp i obskyra psalmer, i en hyllning till julen som nalkas. Konserten infinner sig
dagen efter Lucia, som från och med nu kommer att firas som Alternativ Lucia.

Pepparkakor och glögg kommer att finnas, till samma pris som konserten: Helt gratis!

Med Joel Haag - gitarr, Björn Petersson - kontrabas, Pelle Westlin - tenorsaxofon, Martina Almgren - slagverk

Datum: 2017-12-14

Kategorier: Musik

Gårdfeldtstudion, A308