Musik till lunch: Världsmusikensemble

Musik från Mellanöstern, Haiti och Sverige arrangerad för stråkkvartett.

Medverkandek:
Maria Ryan, Lucia Mac Parklin, fiol, Magnus Gustavsson, viola, Eskil Edmar, cello tillsammans med lärarna Ahmad al-Khatib, oud och Sten Källman, sång, sax, perc.

Datum: 2017-11-29

Kategorier: Musik

Hellbergstudion, A501

Avgift: Fri entré, ingen förbokning

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13