Magda Mayas 50% seminarium

Seminarium

Magda Mayas 50%-seminarium, doktorand i musikalisk gestaltning. Språk: Engelska.

12.15 - 13.00 Lunchkonsert, som utgör en del av seminariet.
14.00- 16.00 Samtal. Opponent: Christian Munthe.

Bild: Peter Gannushkin

"My research is based around my artistic practice as a pianist, exploring relationships between sound, space and the listener within improvised music.
I experiment with a grand piano, objects, microphones, speakers and space.
How can I share my listening experience with others in a more immediate way?
How do I communicate and interact with space? How are sound and timbre affected by the space I play in and how much sonic control is possible?
Amplification and spatial mapping (piano mapping) are ways to engage with and control space, leading to modes of spatial listening and the aim to
transmit my listening experience to others.
As a research method, I am investigating timbre, sound categorisations, and spatiality in my own artistic practice.
I created Memory piece as a way to overlap sound protocols and recordings of spaces in live performance and engage with different modes and philosophies around listening."

Magda Mayas

Datum: 2017-10-03

Kategorier: Musik

Avgift: Fri entré

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13