Planeta Festival '17

Lunchkonsert med världsmusikstudenter årskurs 3 i samband med Planeta Festival '17.

Planeta Festival '17 äger rum 1-5 november. www.planeta.se

Datum: 2017-11-01

Kategorier: Musik

Arrangör: Planeta Festival i samarbete med Högskolan för scen och musik

Plats: Musikens hus

Avgift: Fri entré

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13