Systemisk improvisation

I detta forskningsprojekt utvecklar Palle Dahlstedt och Per Anders Nilsson nya former för musikalisk improvisation. Tillsammans med studenter presenterar de i den här konserten en särskild typ av teknologiskt medierad ensembleimprovisation, där musikerna interagerar på helt nya sätt. Kommunikationen mellan musikerna transformeras av enkla algoritmer, så att villkoren för den musikaliska interaktionen helt ändras.

Projektet stöds av Vetenskapsrådet.

Datum: 2017-12-07

Kategorier: Forskning, Musik

Lindgrensalen, A302

Avgift: 40 kr, biljetter via www.billetto.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13