Mahler och en ängels konsert

Patrik Ringborg, återkommande dirigent på GöteborgsOperan och konstnärlig ledare för de tyska Mahlerdagarna, är tillbaka på Högskolan för scen och musik. Denna gång tillsammans med David Bergström, konsertmästare på GöteborgsOperan, som är solist i Alban Bergs violinkonsert, och Kajsa Lindberg, sångare från operautbildningen.

Alban Berg: Violinkonsert "Till minnet av en ängel"
Gustav Mahler: Symfoni nr 4

University of Gothenburg Symphony Orchestra
Dirigent: Patrik Ringborg
Solister: David Bergström (violin), Kajsa Lindberg (sång, sopran)

Datum: 2017-11-10

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 100/60 kr, biljetter via www.billetto.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13