Lindbladstudion Showcase

Konsert, Workshop

Studenter verksamma vid Lindbladstudion presenterar sin musik. Elektroniska kompositioner, improvisationer, experiment och performances - här visas det senaste, av och med studenter, lärare, forskare och gäster som är verksamma i Lindbladstudion, skolans avdelning för elektronisk musik. I studion bedrivs undervisning i komposition, men också forskning på högsta internationella nivå kring framförallt elektronisk improvisation och generativ musik.

Datum: 2017-11-08

Kategorier: Musik, Forskning

Lindgrensalen, A302

Avgift: 40 kr, biljetter via www.billetto.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13