Kammarmusik med promenad

Upplev kammarmusik på Jonsereds Herrgård. Söndagseftermiddagen börjar med en guidad tur i omgivningarna och följs av kammarmusik på herrgården tillsammans med kaffe och smörgås.

Datum: 2017-04-23

Kategorier: Musik

Plats: Jonsereds herrgård, William Gibsons väg 21

Avgift: Entrance fee: SEK 100, book tickets at jonseredsherrgard@gu.se

Kontaktperson: jonseredsherrgard@gu.se

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13