Vårens brassensemble

Howard Blakes "Sinfonietta for 10 Brass Instruments" är ett av verken på repertoaren när brassensemblen vid Högskolan för scen och musik ger lunchkonsert under ledning av Per Ivarsson, trumpetlärare på skolan och stämledare vid Göteborgs Symfoniker. Ensemblen består av mässings- och slagverksstudenter från den klassiska kandidatutbildningen och masterprogrammet i orkesterspel.

Fri entré.

Datum: 2017-04-21

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: Fri entré, inga biljetter

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13