Soproluz

Soproluz är ett forskningsprojekt som drivs av Marina Cyrino och
Jorge Alcaide i Kulturtemplet, en underjordisk vattenreservoar med unika akustiska egenskaper. Det är ett verk som uppstår ur flöjter, ljus och rörelse. En lek med luften där vattenreservoaren spelas som ett blåsinstrument.

Spelas även 31 mars kl 19

Mer info och förbokning via www.kulturtemplet.org

Datum: 2017-03-30

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik & Kulturtemplet

Plats: Kulturtemplet, Gråberget

Avgift: Mer info och förbokning via www.kulturtemplet.org

Kontaktperson: www.kulturtemplet.org

100/60 kr (ordinarie/studenter, elever från 12 år, pensionärer): Orkesterkonserter

Fri entré: Alla lunchevenemang samt skolbiljetter

Undantag förekommer!

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13