Sirenfestivalen 2017

Ny ljudkonst, elektronisk musik och performance. Och Ensemblen för ny musik! En av Göteborgs mest nyskapande festivaler arrangeras varje år av studenter vid kompositionsutbildningen och individuella musikerprogrammet. Även andra utbildningar och personer utanför skolan medverkar.

Hela programmet finns i den bifogade pdf:en nedan.

Datum & tid: 2017-01-18 kl 18:00 till 2017-01-20 kl 22:00

Kategorier: Musik

B301, A308, A302

Ytterligare information:
Siren-programmet (2.0).pdf

Avgift: Fri entré, ingen förbokning

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer! Priserna är inklusive hanteringsavgift. OBS! Vid inställt evenemang återbetalas biljettpriset utom hanteringsavgiften.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program våren 2019

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2019-02-04