Brahms - Ein deutsches Requiem

Kammarkören och University of Gothenburg Symphony Orchestra under ledning av Jan Yngwe förmedlar acceptans, tröst och hopp med ett av Johannes Brahms största verk Ein deutsches Requiem.

Med Vocal Art Ensemble och solisterna Frida Hagman och Caspar Engdahl, båda studenter vid operautbildningen.

Konserten ges också 15 november kl 15 i Vasakyrkan.

Köp biljetter till 14/11 här

Köp biljetter till 15/11 kl 15 här

Datum: 2015-11-14

Kategorier: Musik

Arrangör: Vasakyrkan

Plats: Vasakyrkan, Vasa Kyrkoplan 1

Avgift: 250/100/60 kr, barn under 12 år fri entré

150/100 kr: (ordinarie/studenter, pensionärer) Orkesterkonserter, julshower, opera m m

Fri entré: Lunchevenemang, skolbiljetter, barn under 12 år

Undantag förekommer!

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + säsongsinspirerad wrap: 110 kr.

Program hösten 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13