Artist talk: David Dencik

Skådespelaren David Dencik i ett artist talk om filmskådespeleri.

Foto: Magnus Gotander

Den internationellt kände skådespelaren David Dencik gästar åter Högskolan för scen och musik inom ramen för ett artist in residence-program, som stöds ekonomiskt av Stenastiftelsen.

David Dencik är nu djupt involverad i filmproduktionen om Thomas Quick, som spelades in Västsverige i höstas. I filmen, som han också producerar, spelar han titelrollen.

Under samtalet ger han inblickar i filminspelningen, men också om vad som är kännetecknande för intressant skådespeleri framför kameran. Hanna Sköld från Akademin Valand, och Peter Melin, från Högskolan för scen och musik håller i samtalet, där också publiken uppmuntras att delta.

Datum: 2019-01-31

Kategorier: Filmvetenskap, Teater

Sjöströmsalen, A 301

Avgift: Fri entré, inga biljetter.

Information om våra evenemang och Coronaviruset

Evenemangskalender

ti on to fr
« juli 2020 »

Program våren 2020

Föreställningar, konserter, utbildningar, forskning. Läs och ladda ner programmet.

Café Artisten

Café Artisten är öppet i samband med våra evenemang och erbjuder lättare mat och dryck. Caféet serverar alltid Fairtrade- och EU-ekologiskt kaffe, nygräddade bullar, goda kakor och mycket mer.

Caféet erbjuder ett förmånligt paket för kvällspubliken.
1 glas vin/1 öl 33 cl + skagenmacka för 110 kr.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2020-03-12