Enigma och Ödessymfonin

University of Gothenburg Symphony Orchestra inleder säsongen med Ethel Smyths ouvertyr till operan The Wreckers, Elgars Enigmavariationer och Beethovens Ödessymfoni.
Dirigent: Henrik Schaefer.

Ethel Smyth: The Wreckers, ouvertyr
Edward Elgar: Enigmavariationer
Ludwig van Beethoven: Symfoni nr 5, c-moll

Datum: 2017-09-15

Kategorier: Musik

Sjöströmsalen, A301

Avgift: 100/60 kr, biljetter via www.billetto.se

Program våren 2018

Föreställningar, konserter, forskning, fördjupning. Läs och ladda ner programmet.

Cafe Artisten

Välkommen till kaféet i huset Artisten som är öppet i samband med evenemang i Högskolan för scen och musiks säsongsprogram. På kvällarna serveras i matväg varma pajer och wok. I övrigt: Smörgåsar, kakor, kaffe, läsk, öl och vin. Obs att kaféet inte hanterar kontanter.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-02-13