Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Mer om utbildningen

Masterutbildningen i Musikdramatik är en utbildning för dig som vill utveckla och pröva dina idéer inom formen för musikdramatisk gestaltning. Programmet inriktar sig på att undersöka musikdramatikens gränsland och att sätta den i relation till andra konstformer. Fokus i utbildningen är ditt undersökande projektarbete som du bär genom programmets olika kurser, där du bland annat möter olika perspektiv på musikdramatisk gestaltning, film och offentligt rum som spelplats. I programmet får du möjlighet att fördjupa dig kring egna och andras konstnärliga metoder, reflektera kring musikdramatikens roll i en vidgad konstnärlig kontext och får möjlighet att sätta din specifika praktik i relation till andra konstnärliga uttryck.

Samläsning sker i många av kurserna med övriga masterutbildningar inom scenområdet. Utbildningen bedrivs på svenska och engelska.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-11-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?