Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Masterprogram i improvisation

Programmet vänder sig till dig som vill fördjupa dina praktiska kunskaper som improviserande musiker och samtidigt reflektera och gå djupare in i det egna konstnärskapet. Antagning görs dels genom en audition, dels genom att du i text formulerar vad du vill fördjupa dig i under de två åren. I dialog med lärare planeras och skräddarsys en utbildning som passar just ditt skapande.

OBS: Ingen antagning till denna utbildning. I stället startar Masterprogram i improvisation och världsmusik.

Programmet kräver att du kan arbeta både självständigt och i grupp samt att du är intresserad av att formulera dig också i skrift. Vi strävar efter att skapa en komplett studiemiljö mellan kandidat- och masternivå såväl som med forskning, samtidigt som programmet präglas av öppenhet över genregränser och ett tätt samarbete med världsmusikutbildningen.

Utbildningen är internationell och erbjuder goda möjligheter att skapa ett nätverk med musiker från olika bakgrund. Programmet är forskningsförberedande.

Foto: Stig-Magnus Thorsén

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-10-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?