Medarbetare kandidat musik individuella inriktningen

Lärare:

Staffan Mossenmark

Staffan Mossenmark är tonsättare, ljudkonstnär och professor i komposition och har varit verksam som kompositör och som del i olika bandkonstellationer sedan slutet av 80-talet. Staffan har lång erfarenhet inom individuella musikerprogrammet, både som lärare och som tidigare ansvarig för programmet.

Mer information om Staffan Mossenmark

Tina Glenvik

Tina Glenvik är sångerska, regissör, skådespelerska och körledare och frilansar aktivt utanför sitt arbete på Högskolan för scen och musik. Hon undervisar i musikdramatik, scenisk och musikalisk kommunikation, konstnärlig och scenisk gestaltning samt scenisk grundträning och möter studenter från i princip alla utbildningsområden inom högskolan.

Tina Glenviks kontaktsida

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2018-12-06