Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kandidat musik individuell inriktning

- inriktning individuell studiegång (180 högskolepoäng)

Bachelor Programme in Music - with a specialization in Individual Performance (180 higher education credits)

"Det är som det låter, individuellt utformat."Studenten Francesca Vincentie om programmet. Läs hela intervjuen med Francesca

Från ekonomi till dancehall

Erica Haylett gick på individuella programmet 2012-2015. Spionen intervjuade Erica i oktober 2014
Det är en mycket öppen utbildning. Det krävs av oss studenter att vi tar mycket eget ansvar. Många kan tycka att det är svårt men det passar mig perfekt” Maria Norseth Garli, tidigare student

Musiken hittar alltid nya vägar. Det gör studenterna på individuella musikerprogrammet också.
Vi söker dig som är öppen för olika konstnärliga uttryck.
Hos oss får du frihet att utveckla dig själv som musiker, kompositör eller låtskrivare.
Samtidigt förbereder du dig för ett arbetsliv som frilansare.

Ingen liknande utbildning finns i Sverige så här samlas studenter som ofta känner att de inte passar in i andra musikutbildningar. Du kan ha din bakgrund i vilken musikalisk genre som helst. Alla är välkomna!

Det viktiga är att du vill både bjuda in till och delta i samarbeten och vistas i undersökande miljöer för att experimentera och reflektera över dina egna uttryck.

Under utbildningens gång arbetar vi tillsammans för att du ska hitta din personliga konstnärliga profil och förfina det speciella hos dig som konstnär och artist. Du får enskild konstnärlig handledning och resurstimmar så att du kan ta lektioner för någon lärare du särskilt önskar dig.

Samtidigt träffar du regelbundet kurskamrater i din grupp där ni presenterar pågående projekt för varandra. Du möter och kan spela ihop med studenter från skolans många övriga utbildningar och du förstärker dina nätverk inför din framtida yrkesroll.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2017-10-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?