Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fristående kurser - musik

Vill du fortbilda dig, bredda din kunskap och kompetens eller lära dig något nytt bara för ditt eget nöjes skull? Här finns kurserna som har anknytning till musikområdet samlade.

Hösten 2020

Distanskurser

Anmälan stängdes 15 april 2020.

Kvällstidskurser

Anmälan stängdes 15 april 2020.

Helgkurser

Anmälan stängdes 15 april 2020.

Dagtidskurser

Anmälan stängdes 15 april 2020.

 

Kontaktinformation

Utbildningsexpedition

Besöks- och telefontid: måndag, tisdag, torsdag kl 10-12.30,

Telefon:
031-786 4020

Anmälan

Anmälan till fristående kurser kan endast ske via antagning.se (var noga med att välja rätt termin och lärosäte för att hitta rätt kurs).

Sista anmälningsdag ser du under respektive rubrik. Våra kurser är inte öppna för sen anmälan.

All information om hur du fyller i din anmälan och vad du ska skicka med för att styrka behörighet och meriter finns på antagning.se.

Kurser märkta med *

Observera att de kurser med "*" efter sig kräver arbetsprov. För att din ansökan ska vara giltig krävs att du senast sista ansökningsdag skickar in arbetsprov till vårt webbsystem för digitala arbetsprover.
För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.
Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras.
Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande.

Sidansvarig: Tobias Egle|Sidan uppdaterades: 2020-06-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hsm.gu.se/Utbildning/fristaende-kurser/fristaende-kurser---musik/
Utskriftsdatum: 2020-07-09